Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Kallio M-175 konyhai mosogatótálca Cristadur Green Line Day 898 x 630 mm lefolyó távműködtetővel, gránit, modul beépítés, tisztafehér
Schock Kallio M-175 konyhai mosogatótálca Cristadur Green Line Day 898 x 630 mm lefolyó távműködtetővel, gránit, modul beépítés, tisztafehér
RRP: 379 990 Ft 359 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Kallio M-175 konyhai mosogatótálca Cristadur Green Line Day 898 x 630 mm lefolyó távműködtetővel, gránit, modul beépítés, tisztafehér

Választható ajándékok
Raktáron
RRP: 379 990 Ft 359 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Kallio M-175 konyhai mosogatótálca Cristadur Green Line Day 898 x 630 mm lefolyó távműködtetővel, gránit, modul beépítés, tisztafehér - modern és rusztikus tökéletes találkozása. A Cristadur® Green Line Kallio M-175 farmhouse típusú mosogatója harmonikusan ötvözi a rusztikus kényelmet a modern városi dizájn egyszerűségével. Legyen szó egy stílusú rusztikus otthonról, a városi környzet esztétikus bájáról vagy egyszerű eleganciáról, ez a típusú mosogató stílust ad bármelyik konyhának, és a felhasznált gyártási anyagokkal elősegíti a fenntartható életmódot. A SCHOCK Kallio M-175 mosogató két nagyméretű medencével rendelkezik, amelyek helyet biztosítanak a serpenyők és a nagyobb átmérőjű edények számára.  A modell másik figyelemre méltó jellemzője a csaptelep jobb és bal oldalán található vízelvezető és szárító terület. Így elegendő hely áll majd rendelkezésre a vágódeszkák vagy poharak szárításához. Az elegáns lefolyócsíkok lehetővé teszik, hogy a víz kényelmesen távozzon a mosogatóba anélkül, hogy az edények és evőeszközök szárítási területén felgyülemlene. Konyhatervező szakértőnk ajánlása: a SCHOCK matt fekete Puro típusú csapteleppel kombinálva, az elegáns kontrasztnak köszönhetően, elképesztő hangsúlyokat hozhat létre álmai konyhájában. Közvetlenül a falra szerelhető, így a víz nem tud beszivárogni mögötte. A mosogatón lehetőség van három furat kialakítására a csaptelep, a lefolyó távműködtető és a mosogatószer adagoló számára. Ezenkívül, a mosogatót széles lefolyórészekkel látták el, hogy optimális szárítási felületet biztosítsanak a vágódeszkák vagy más felállítható konyhai eszközök számára. A mosogató > 99%-ban természetes, megújuló vagy újrahasznosított anyagokból készül. A csaptelep helye előre kialakított, és a csomagban található gyémántfúróval átlyukasztható. A csomag lefolyógarnitúrát (mosogatógép vagy mosógép csatlakozással), szűrőkosaras lefolyót, lefolyó távműködtetőt és gyémántfúrót tartalmaz.

Felszerelési útmutató:
- A Kallio M-175 modellt teljesen a falhoz kell tolni.
- Ezáltal a mosogató elülső része automatikusan kiáll (a munkalap mélysége szabványosan 60 cm-es).
- A magasság, amelyre a mosogatót tervezték, eltérő és az alsószekrénytől (előlap magasságától) és a munkalap vastagságától függ.
- A két munkalapnak a bal és a jobb oldalon is 5 mm-rel hosszabbnak kell lennie, mivel a mosogató oldalfalai 1,5°-kal keskenyednek.
- A Kallio M-175 közvetlenül az alsószekrényre helyezkedik. Az alsószekrény magassága a kívánt szintre csökkenthető.
- A medence mélyebb, mint az elülső elrendezés, ezért a alsószekrény keresztlécét az adott méretekhez kell igazítani.
- Ezután a modellt az alsószekrényre helyezik, és a két munkalapot addig pozícionálják, amíg tökéletesen összeilleszkedik.

A CRISTADUR® Green Line anyag szabadalmaztatott prémium kivitel, selymesen sima textúrával/érzettel, szennyeződéstaszító hatású, szagmentes (szagtalanul hagyja a felületet), 180°C-ig hőálló, ellenáll az elszíneződésnek, könnyen tisztítható, ütésálló, élelmiszerbarát és rendkívül tartós.

TERMÉKÖSSZEFOGLALÓ CRISTADUR® GREEN LINE

A Green Line modellek 99% természetes, megújuló vagy újra feldolgozható nyersanyagokból készülnek, amelyek fenntartható kialakításuk miatt igen kedveltek. Esztétikai élményt nyújtanak egyéni és intenzív színskálájuknak köszönhetően - a tiszta fehértől a matt feketéig.

Day: A legfehérebb fehér találkozik az intenzív grafitfeketével a két különböző szín, a Night és a Day esetében. A Night egy igazán intenzív grafitfekete színt testesít meg, míg a Day a lehető legélesebb kontrasztot kínálja a SCHOCK által valaha készített legfehérebb tiszta fehérrel. Az új, fenntartható színek mostantól ragyognak ki a SCHOCK CRISTADUR® Green Line változatos portfóliójából.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Szín Day
Anyag CRISTADUR
Beépítési mód Moduláris
Mosogató méretek 898 x 630 mm
Medencemélység 220 / 220 mm
Kivágási méretek -
Szekrény szélesség Minimum 90 cm
Forgatható Nem
A csomag tartalma Lefolyógarnitúra, szűrőkosaras lefolyó, lefolyó, rögzítőkarmok
Súly 39.00 kg