Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
InSinkErator Evolution 250 konyhamalac pneumatikus kapcsoloval 0.75 LE
InSinkErator Evolution 250 konyhamalac pneumatikus kapcsoloval 0.75 LE
RRP: 344 990 Ft 309 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

InSinkErator Evolution 250 konyhamalac pneumatikus kapcsoloval 0.75 LE

Termékkód:
78204T
(0 értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 344 990 Ft 309 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva USA
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

InSinkErator Evolution 250 konyhamalac pneumatikus kapcsoloval 0.75 LE - ez a különleges kiadású változat a legcsendesebb és legerősebb élelmiszer-hulladék megsemmisítő kiemelkedik a tömegből. Új stílusú burkolattal és prémium rozsdamentes acél mosogatódugóval rendelkezik. Beépített pneumatikus kapcsoloval szállítjuk matt fekete, króm és szálcsiszolt rozsdamentes acél színekben. A motor olyan védőszerkezettel ellátott, amely gombnyomásra képes újraindítani a készüléket, abban az esetben, ha túlterheltséget észlel. Az összes 3 1/2"-es lefolyóval rendelkező mosogatóhoz illeszkedik.

A konyhában a kényelmet a következők garantálják:
- légkapcsoló 3 színváltozatban: matt fekete, króm és szálcsiszolt rozsdamentes acél
- 8 év garancia
- prémium minőségű rozsdamentes acél dugósapka
- új stílusú burkolat
- rendkívül csendes Evolution technológia
- Evolution 3-fokozatú őrlési technológia
- automatikus forgásirány váltás
- Dura-Drive™ nagy nyomatékú indukciós motor
- rozsdamentes őrlőtárcsa és őrlőkamra
- túlterhelés elleni védelem
- Quick Lock® rögzítő a gyorsabb és egyszerűbb szerelés érdekében

Hogyan kell működtetni a konyhamalacot:

FONTOS TIPP: Soha ne tegyen zsírt, olajat vagy zsiradékot a készülékbe. A konyhamalacba csak szerves hulladékot öntsön.

A konyhamalac bekapcsolása előtt engedjen egyenletes mennyiségű hideg vizet a mosogatóba. Mielőtt bármilyen élelmiszerhulladékot belehelyezne, először kapcsolja be azt. Fokozatosan adagolja az ételmaradékot a készülékbe, ne tegyen egyszerre nagy mennyiségű ételmaradékot, mert ez lelassíthatja az őrlési folyamatot. Miután nincs több ételmaradék az őrlőkamrában, kapcsolja ki a konyhamalacot, és néhány másodpercig hagyja folyni a vizet, hogy átöblítse a lefolyócsövet.

Megjegyzés: Az élelmiszerhulladék aprítása általában csak néhány másodpercig tart, bár ez az élelmiszerhulladék mennyiségétől és típusától függ. A konyhamalac hangja megváltozik, amikor már nincs több ételmaradék az őrlőkamrában.

Tudjuk, hogy a konyhában előfordulnak nem kívánt problémák, ezért ha a készülék leáll, nézze meg a használati utasításban vagy a videóban, hogy hogyan állíthatja vissza a hulladékaprítót, mielőtt hívja ügyfélszolgálatunkat.

A termék kizárolag háztartási célra készült, ettől eltérő (ipari, kereskedelmi, nagyüzemi stb.) használata nem rendeltetésszerű és ilyen esetekben érvényét veszti a jótállás.

Az InSinkErator® termékünk az Emerson konszern tagja, jól ismert márka a világon, amely elhozta az innovációt a konyhai hulladékőrlők és a vízmelegítő csaptelepek világába. Ez a termék piacvezetőnek számít a konyhamalacok gyártásában, eladási számban eléri a több mint 6 milliót évente a világon. Kivitelezésük összetéveszthetetlen, teljesítményük kimagasló, megbízhatóságuk garantált. Amellett, hogy megkönnyítik a háztartásban keletkező szerves hulladékok kezelését, keveset szemetelnek, a kellemetlen szagokat szinte teljesen elűzik, az ételmaradék így nem a WC-ben landol, hanem feldolgozásra kerül. Az InSinkErator® EvolutionSeries® szériája nagyon csendes, ugyanakkor meggátolja az ételmaradékok lerakódását a készülékbe. A háztartási hulladék mintegy 20%-át képes feldolgozni, így az nem kerül a szemetesbe, ezáltal a környezetet sem szennyezi. Bizonyított tény, hogy az ételmaradékok hulladékőrlővel való feldolgozása csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, szemben a hagyományos hulladékgyűjtéssel.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Gyártó InSinkErator USA
Pneumatikus kapcsoló Igen
Motor 0.75 LE
Őrlőfokozatok 3 Fokozat
Zajszint Ultra csendes
Lefolyó csatlakozás 1-1/2" (3.81 cm)
Mosogatógép csatlakozás Igen
Őrlőkamra térfogata 1180 ml
Túlterhelés elleni védelem Igen, kézi újraindítású
Átlagos vízhasználat Átlagosan 5 liter/fő/nap
Súly 11.60 kg