Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Higold mosogatószer adagoló matt rozsdamentes acél
Higold mosogatószer adagoló matt rozsdamentes acél
RRP: 10 990 Ft 9 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Higold mosogatószer adagoló matt rozsdamentes acél

Termékkód:
985001
(0 értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 10 990 Ft 9 990 Ft
20% további kedvezmény jár a termék vásárlására, ha ezt a kódot használod: HIGOLD20
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Kína
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

Higold mosogatószer adagoló matt rozsdamentes acél modern minőségi adagoló, amely az összes gránit és inox mosogatóhoz illeszkedik. Nagyon praktikus, 300 ml-es tartállyal rendelkezik, amely felülről könnyen és gyorsan megtölthető. Az adagoló rozsdamentes acél kivitelezése rendkívül időtálló, és kiválóan passzol a mosogatók krómozott betéteivel, úgy mint a lefolyó és a túlfolyó. Közvetlenül a mosogatóra vagy maximum 50 mm vastagságú munkalapra szerelhető. Felszereléséhez 28-35 mm átmérőjű furat szükséges.

A 2004-ben alapított Higold egy szerteágazó és innovatív vállalkozás, mely háztartási berendezéseket (hardvert) gyárt, funkcionális berendezéseket, bútor kiegészítőket, ajtó és ablak, fürdőszobai és konyhai hardvert, dekoratív hardvert, okos hardvert, valamint kerti bútorokat. Célja a globális felhasználók teljeskörű ellátása kiváló minőségű háztartási hardverrel. A kínai háztartási hardver iparban csúcskategóriás márkaként mindig is előkelő helyet foglalt el mind a márka népszerűsége, mind pedig az eladások szempontjából. 2020-ban a Higold márkaszóvivői szerződést kötött Donnie Yen-nel, akivel a új úton indult el a globális nemzeti márka. Nemzeti csúcstechnológiai vállalkozásként a Higold erős mérnöki technológiai központtal és kutatóintézettel rendelkezik, valamint hosszú távú stratégiai együttműködést folytat számos vezető tervező céggel szerte a világon, integreálva a globális magas színvonalú kutatási és innovációs erőforrásokat, folyamatos hajtóerőt biztosítva a “kreatív élő léleknek”. Eddig a Higold több mint 700 szabadalommal rendelkezik. Termékei számos alkalommal elnyerték a Red Dot Design Award, iF Design Award, China Red Star Award díjakat, valamint más nemzeti és külföldi díjakat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Súly 0.36 kg
Gyártó Higold
Anyag Inox
Szín Szálcsiszolt rozsdamentes acél
Utántöltés Felülről tölthető
Tartály térfogat 300 ml
Magasság 72 mm
Lefolyó magassága 60 mm
Lefolyó hosszúsága 90 mm
Munkaterület 360°
Mosogató vagy munkalap maximum vastagság 50 mm
A csomag tartalma Fém adagolófej és 300 ml-es műanyag tartály