Schock Ares Inox Csaptelep 3 Utas

Schock Ares Inox Csaptelep 3 Utas

Termékkód: 561000EDM

Normál ár: 79 990 Ft Kedvezmény:6%

Special Price 74 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Ingyenes szallítás

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Ares Inox Csaptelep 3 Utas – a legszigorúbb elvárásokhoz igazítva készült. Exkluzív termék, amely három kifolyóval rendelkezik: egyiket a hideg víznek, másikat a meleg víznek, harmadikat a szűrt víznek használhatja. A kar segítségével nagyon könnyen válthat a három kifolyó között. Ez a termék tökéletes választás azok számára, akik külön rendszerrel rendelkeznek az ivóvíz és a szűrős víz számára. A csap modern kivitelezésű nagyívű kifolyócsővel rendelkezik, amely szintén alátámasztja esztétikai szépségét. Mindegy, hogy a klasszikus vagy a kortárs dizájn kedvelője, ez a csaptelep inox változatban is elérhető, hogy tökéletes összhangot alkosson mosogatója és csaptelepe között. A csaptelep beépítéséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Inox
Zuhanyfej Fix
Magasság 360 mm
Lefolyó magassága 219 mm
Lefolyó hosszúsága 214 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Disc cartus ceramic
Szín Inox szálcsiszolt
A csomag tartalma Rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 2.00 kg
Schock Ares Inox Csaptelep 3 Utas - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register