2023.11.30 - 2023.12.01 szabadságon vagyunk. Ebben az időszakban beérkezett rendelések 2023.12.04-tól kerülnek kiküldésre. Megértésüket köszönjük!

Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
SCHOCK Days - Extra -10% kedvezmény! SCHOCK Days - Extra -10% kedvezmény!
Schock Evinas konyhai csaptelep Inox kihúzható zuhanyfejjel, kerámiabetét
Schock Evinas konyhai csaptelep Inox kihúzható zuhanyfejjel, kerámiabetét
RRP: 54 990 Ft 49 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Evinas konyhai csaptelep Inox kihúzható zuhanyfejjel, kerámiabetét

Termékkód:
577120EDM
Raktáron
RRP: 54 990 Ft 49 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít

Vásárlás esetén használd az SCHOCKDAYS kuponkódot és extra 10% kedvezményben részesülsz. *A promóció nem tartalmazza a FERRO termékeket.

  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Evinas konyhai csaptelep Inox kihúzható zuhanyfejjel, kerámiabetét kétféle vízsugárral, ideális az összes Schock mosogatóhoz, különleges és modern színfoltja lehet konyhájának. Ez a német minőségű csaptelep nagyon ellenálló a karcolásokkal és ütésekkel szemben, a karbantartás és a tisztítás nagyon egyszerű. Használata kényelmes, ennek érdekében 120 fokban elfordítható kifolyóval rendelkezik, szabadalmaztatott vízsugárszabályozóval ellátott, amely megelőzi a vízkőlerakódást. A csaptelep kerámiabetéttel felszerelt, amelyet könnyedén, a csaptelep felső részének eltávolításával cserélhet. A szállítási csomagban rugalmas, 600 mm hosszú csatlakozótömlőt és 3/8-as csavaranyát talál, ezekkel probléma nélkül rögzítheti a csaptelepet. A csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Inox
Szín Szálcsiszolt rozsdamentes acél
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 137 mm
Lefolyó magassága 95 mm
Lefolyó hosszúsága 195 mm
Munkaterület 120°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 600 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 2.44 kg
Schock Evinas konyhai csaptelep Inox kihúzható zuhanyfejjel, kerámiabetét
Mond el a véleményed erről a termékről: Schock Evinas konyhai csaptelep Inox kihúzható zuhanyfejjel, kerámiabetét