AJÁNDÉK - Deante Milin Fehér vagy Fekete Csaptelep

Schock Easy Care Brightener Folteltávolító

Schock Easy Care Brightener Folteltávolító

Termékkód: 629019

3 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Szallítás 2990 Ft

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Easy Care Brightener Folteltávolító a gránit mosogatók tisztításához. Eltávolítja a kávé- vagy teafoltot a világos színű CRISTALITE® és CRISTADUR® mosogatók felületéről. Kizárólag a gyártó által ajánlott színskálához használható: Magnolia, Polaris, Piros, Beton, Croma, Sabbia, Moonstone, Alpina.

Használati útmutató: Vigye fel az oldatot a kívánt felületre és hagyja hatni 20 percet. Bő, tiszta vízzel törölje le a felületről.

Hasznos információk: Figyelmesen olvassa el a terméken feltüntetett előírásokat és információkat. Védje szemét és bőrét, miközben a terméket használja. A termék virágra, ruhára vagy fémre ne kerüljön. Elszíneződést vagy higulást okozhat. Ne használja más tisztítószerrel vagy maróanyaggal együtt (mérgezésveszély). Csak jól szellőztethető helyen használja! Használat előtt próbálja ki a mosogató egy kevésbé látható felületén. A termék szakszerűtlen vagy az előírásoknak nem megfelelő módon való használata okozta károkért felelősséget nem vállalunk!

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Pentru material Cristadur, Cristalite
A csomag tartalma 1 Schock Easy Care Brightener 250 ml-es folteltávolító
Súly 0.30 kg
Schock Easy Care Brightener Folteltávolító - Műszaki rajz

Írja le saját véleményét