Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
InSinkErator LC-50 ipari konyhamalac 0.5 LE
InSinkErator LC-50 ipari konyhamalac 0.5 LE
RRP: 439 990 Ft 379 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

InSinkErator LC-50 ipari konyhamalac 0.5 LE

Termékkód:
14133B
(0 értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 439 990 Ft 379 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva USA
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

InSinkErator LC-50 ipari konyhamalac 0.5 LE – az ipari hulladékőrlők a piacon található legtartósabb és legerősebb termékek. Ezek nemcsak kivételes minőségű és formatervezésű aprítógépek, hanem olyanok is, amelyeket azok az ügyfelek választanának otthonuknak, akik az exkluzív minőséget részesítik előnyben. Az LC50 alkalmas kávézók, zöldség-gyümölcs kereskedések, kis élelmiszerboltok, éttermek, gyorséttermek, vállalati étkezők, szállodák, hotelek, idősotthonok vagy más kereskedelmi és ipari központok részé. Beszerleheto a szabványos 3,5 és 4 inches lefolyónyílásba (88.9 mm – 101.6 mm), heggesztés nem szükséges. Az aprító könnyen kezelhető a mosogatóra vagy a konyhapultra szerelt kapcsolóval, ezt nem tartalmazza a szállítási csomag. Legfontosabb jellemzői az automatikus forgásirány váltás, rozsadmentes őrlőkamra és krom-nikkel őrlőlapátok.

Fontos! Az LC-50 modell kifejezetten kisipari felhasználásra készült. Nagyipari konyhákban nem használható. A nem megfelelő használatból eredő meghibásodásra a garancia nem terjed ki.

Az InSinkErator® termékünk az Emerson konszern tagja, jól ismert márka a világon, amely elhozta az innovációt a konyhai hulladékőrlők és a vízmelegítő csaptelepek világába. Ez a termék piacvezetőnek számít a konyhamalacok gyártásában, eladási számban eléri a több mint 6 milliót évente a világon. Kivitelezésük összetéveszthetetlen, teljesítményük kimagasló, megbízhatóságuk garantált. Amellett, hogy megkönnyítik a háztartásban keletkező szerves hulladékok kezelését, keveset szemetelnek, a kellemetlen szagokat szinte teljesen elűzik, az ételmaradék így nem a WC-ben landol, hanem feldolgozásra kerül. Az InSinkErator® EvolutionSeries® szériája nagyon csendes, ugyanakkor meggátolja az ételmaradékok lerakódását a készülékbe. A háztartási hulladék mintegy 20%-át képes feldolgozni, így az nem kerül a szemetesbe, ezáltal a környezetet sem szennyezi. Bizonyított tény, hogy az ételmaradékok hulladékőrlővel való feldolgozása csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, szemben a hagyományos hulladékgyűjtéssel.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Gyártó InSinkErator USA
Pneumatikus kapcsoló Igen
Motor 0.50 LE
Őrlőfokozatok 3 Fokozat
Lefolyó csatlakozás 3-1/2" - 4" (88.9 cm - 101.6 mm)
Átlagos vízhasználat Átlagosan 5 liter/fő/nap
Súly 14.82 kg