Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Tanos konyhai csaptelep rozsdamentes acél, kihúzható fejjel, kerámiabetét
Schock Tanos konyhai csaptelep rozsdamentes acél, kihúzható fejjel, kerámiabetét
RRP: 209 990 Ft 199 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Tanos konyhai csaptelep rozsdamentes acél, kihúzható fejjel, kerámiabetét

Raktáron
RRP: 209 990 Ft 199 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Tanos konyhai csaptelep rozsdamentes acél, kihúzható fejjel, kerámiabetét a Schock Tanos csaptelepe rendkívül népszerű kezelhetőségének és egyszerűségének köszönhetően, amely számos tevékenység elvégzését támogatja a mosogató körül, levegőztetője ultra csendes, szórófeje magas - a nyitott konyhák tökéletes ötvözete. Az ipari formatervezés nem egyezik meg a vidéki tervezéssel. Miközben egy vidéki ház melegséget és kényelmet kínál, az ipari stílust az igényes munkakörnyezetben történő funkcionalitásra tervezték. A Schock új, Tanos csaptelepe magabiztossággal testesíti meg ezt a stílust. Az acél elem egy munkapadra emlékeztet, míg a csaptelep megjelenése eleganciát és magas minőséget jelöl. A Tanos csaptelep csendes levegőztetővel felszerelt, és elérhető kihúzható zuhanyfejes változatban is. A kényelmesebb használat érdekében, a csaptelep 360 fokban elfordítható. A szállítási csomagban rugalmas, 500 mm hosszú csatlakozótömlőt és 3/8-as csavaranyát talál, ezekkel probléma nélkül és stabilan rögzítheti a csaptelepet. A csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Anyag Inox
Szín Inox
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 379 mm
Lefolyó magassága 263 mm
Lefolyó hosszúsága 220 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 500 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 2.70 kg