Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Prima konyhai csaptelep fekete, kihúzható fejjel, kerámiabetét
Schock Prima konyhai csaptelep fekete, kihúzható fejjel, kerámiabetét
RRP: 49 990 Ft 39 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Prima konyhai csaptelep fekete, kihúzható fejjel, kerámiabetét

Raktáron
RRP: 49 990 Ft 39 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Prima konyhai csaptelep, fekete, kihúzható fejjel, kerámiabetét a kiváló minőségű konyhai csaptelep kihúzható zuhanyfejjel rendelkezik. A nagyobb kényelem érdekében a 360°-os elforgatási sugarú csapfej nagyobb mozgási szabadságot biztosít mosogatás közben igy lehetővé teszi a könnyű vízszabályozást és a mosogató minden sarkához való hozzáférést. Forgalmas konyhákban ez a teljes magasságú csap ideális, nem kell nagy edényeket a csap alá helyezni, így könnyedén tisztíthatja, öblítheti és feltöltheti őket. A szállítási csomag 500 mm-es flexibilis csatlakozó tömlőket és 3⁄8" csavaranyát tartalmaz a különösen egyszerű és biztonságos rögzítéshez. A csaptelep rögzítéséhez Ø 35 mm furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Anyag Inox
Szín Fekete
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 400 mm
Lefolyó magassága 220 mm
Lefolyó hosszúsága 216 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 500 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 1.68 kg