Schock Conos Pro Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel

Schock Conos Pro Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel

Termékkód: 528006EDM

109 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Ingyenes szallítás

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Conos Pro Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel - az innovatív Prepstation D-150-as mosogató tökéletes társa. Matt inox kivitelezése könnyen tisztítható és karban tartható. Elegáns megjelenése és praktikus dizájnja profizmust sugall. A Conos Pro csaptelep és állítható zuhanyfeje kétségkívül kimagaslóvá teszi ezt a modellt, így sokkal nagyobb felületre kiterjedhet a mosogató körüli teendő, és a nagyobb, öblösebb edények elmosása, megtöltése is könnyebb. Időtálló, hattyúnyakas vonalai, ergonómiája és hatékonysága együtt közvetítik a modell kifinomultságát és magas minőségét. Ezen adottságai elérik, hogy konyhája teljes sikert arasson. A csaptelep feje 360 fokban elfordítható. Kerámiabetéttel felszerelt, amelyet könnyedén cserélhet. A szállítási csomagban rugalmas, 600 mm hosszú csatlakozótömlőt talál, a csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Inox
Zuhanyfej Fix
Magasság 380 mm
Lefolyó magassága 222 mm
Lefolyó hosszúsága 222 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
Szín Inox szálcsiszolt
A csomag tartalma Rugalmas, 600 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.50 kg
Schock Conos Pro Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register