Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Dion konyhai csaptelep White Gold, kerámiabetét
Schock Dion konyhai csaptelep White Gold, kerámiabetét
RRP: 219 990 Ft 209 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Dion konyhai csaptelep White Gold, kerámiabetét

Raktáron
RRP: 219 990 Ft 209 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Dion konyhai csaptelep White Gold, kerámiabetét - a konyhák kortárs építészeti stílusa egy jóideje a barna árnyalatai felé húz, így lehet az, hogy a régi és az új trendek merész kombinációja megalkotta az új Dion modellt, amely alátámasztja: a tradíció és az innováció nagyon jól egészítik ki egymást. Ezt a modellt a luxus, az időtálló modernitás és a prémium minőség határozza meg. Vonzó kivitelezése, elegáns, aerodinamikus vonalai rézbe öltöztetve tűnnek ki. Azért, hogy konyhájában tökéletes legyen a harmónia, a csaptelep túlfolyója, szűrője és kifolyója, amelyek alapbol krómozottak, réz kivitelezésben is megrendelhetőek. Kerámiabetéttel felszerelt, amelyet könnyedén, a nyitókar eltávolításával cserélhet. A csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Anyag Inox
Szín White Gold
Zuhanyfej Fix
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 293 mm
Lefolyó magassága 256 mm
Lefolyó hosszúsága 194 mm
Munkaterület 120°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 500 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 2.00 kg