Schock Sina Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel

Schock Sina Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel

Termékkód: 515000EDM

Normál ár: 104 990 Ft Kedvezmény:5%

Special Price 99 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Ingyenes szallítás

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Sina Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel - a Schock inox félprofi csaptelepei időtállóak, higiénikusak, szórófejük könnyen tisztítható és vízsporló. Az egyéni igények függvényében válthat a sugaras vagy a zuhany típusú vízáram között. A Schock célja az amatőr szakácsok minden igényének kielégítése, azok számára, akiknek a főzés igazi hobbi. Az acélból készült csaptelep elhozza a legnagyobb konyhák varázsát, míg a rugalmas zuhanyfej segítségére lesz miközben főz, mos, vagy éppen az alapanyagokat készíti elő. A vízcsap feje hatékony mágneses rögzítőrendszerrel rendelkezik. Továbbá, a Sina csaptelep magasságát kifejezetten a magas fali szekrények alá történő felszerelésre tervezték. A kényelmesebb használat érdekében, a csaptelep 360 fokban elfordítható. A szállítási csomagban rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlőt és 3/8-as csavaranyát talál, ezekkel probléma nélkül és stabilan rögzítheti a csaptelepet. A csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Inox
Zuhanyfej Mobil
Magasság 400 mm
Lefolyó magassága 150 mm
Lefolyó hosszúsága 180 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
Szín Inox
A csomag tartalma Rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.00 kg
Schock Sina Inox Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register