Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Talia konyhai csaptelep rozsdamentes acél kihúzható fejjel, kerámiabetét
Schock Talia konyhai csaptelep rozsdamentes acél kihúzható fejjel, kerámiabetét
RRP: 134 990 Ft 124 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Talia konyhai csaptelep rozsdamentes acél kihúzható fejjel, kerámiabetét

Raktáron
RRP: 134 990 Ft 124 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Talia konyhai csaptelep rozsdamentes acél kihúzható fejjel, kerámiabetét egy modern csaptelep finom formájú, strukturált zuhanyfejjel és lenyűgöző dizájnnal. Emelje ki a dizájnt a modern, finom formának és a strukturált zuhanyfejnek köszönhetően. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült csaptelep - tartós, rozsdamentes és karcálló. Ez egy kihúzható csaptelep fix konyhai csaptelep csatlakozással van ellátva - ezért nincs szükség sem zuhanytömlőre sem ellensúlyra igy több helyet biztosít az alsó szekrényben. Az állítható zuhanyfej, egyszerűen átváltható zuhany funkcióra. Golyócsukló a zuhanyfejen a maximális rugalmasság érdekében: A zuhanyfej kihúzásakor a megfelelő helyzetben marad, és csak a kar zárásakor tér vissza automatikusan a helyére. Könnyű telepítés a szabadalmaztatott rögzítőkészlet segitségével: a Talia innovatív rögzítőkészlettel is rendelkezik a munkalap fölé történő gyors és egyszerű felszereléshez. Különösen praktikus a csaptelep cseréjekor. Így az összeszerelés kevesebb mint 60 másodperc alatt lehetséges! Győződjön meg róla itt a megfelelő összeszerelési videóban. A szállítási csomag 600 mm-es flexibilis csatlakozótömlőket és 3⁄8"-os csavaranyát tartalmaz a különösen egyszerű és biztonságos szerelés érdekében. A csaptelep rögzítéséhez Ø 35 mm furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Anyag Inox
Szín Szálcsiszolt rozsdamentes acél
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 398 mm
Lefolyó magassága 223 mm
Lefolyó hosszúsága 210 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 600 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 1.64 kg