Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Toledo D-100XS konyhai mosogatótálca 620 x 500 mm Polaris és Ferro Zumba Slim 2F flexibilis csövű konyhai csaptelep, fehér
Schock Toledo D-100XS konyhai mosogatótálca 620 x 500 mm Polaris és Ferro Zumba Slim 2F flexibilis csövű konyhai csaptelep, fehér
RRP: 128 490 Ft 104 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések
Végkiárusítás

Schock Toledo D-100XS konyhai mosogatótálca 620 x 500 mm Polaris és Ferro Zumba Slim 2F flexibilis csövű konyhai csaptelep, fehér

Termékkód:
SETTD100XFZ2FALB
(0 értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Választható ajándékok
Raktáron
RRP: 128 490 Ft 104 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Toledo D-100XS konyhai mosogatótálca Cristadur Polaris 620 x 500 mm, gránit, megfordítható, hagyományos beépítés, hófehér - munkalapba beépíthető, 1 medence és csepegtető, megfordítható, ideálisan illeszkedik a minimum 45 cm-es alsószekrényhez. A csaptelep helye előre elkészített, könnyedén átlyukaszthatja a gyémántfúró segítségével, amelyet szállításkor mellékelünk a termékhez. A CRISTADUR® anyag szabadalmaztatott prémium kivitel, selymesen sima textúrával/érzettel, szennyeződéstaszító hatású, szagmentes (szagtalanul hagyja a felületet), 180°C-ig hőálló, ellenáll az elszíneződésnek, könnyen tisztítható, ütésálló, élelmiszerbarát és rendkívül tartós. A csomag lefolyógarnitúrát (mosogatógép vagy mosógép csatlakozással), szűrőkosaras lefolyót, rögzítőkapcsokat és gyémántfúrót tartalmaz.

Ferro Zumba Slim 2F flexibilis csövű csaptelep, 2 funkciós zuhanyfej, fehér a konyhai csaptelep, mely tökéletesen ötvözi a termék egyedi funkcionalitását a legfrissebb trendekkel. Zumba Slim 2F - mert mindenki erről beszél. Egy újabb modell a flexibilis konyhai csaptelepek között a Ferro széles palettájáról. Nagyszerű ajánlat azoknak, akik értékelik a kifinomult formát és a tökéletes színharmóniát a konyhában.

Funkcionalitás és ergonómia

A magasság és a flexibilitás messze a legfontosabb jellemzője az új Zumba Slim 2F konyhai csaptelepnek. Lehetővé teszi a csaptelep akadálytalan használatát az egyéni igények szerinti magasság és vízsugár beállításával. Használója kedve szerint hajlíthatja a kifolyócsövet.

2- funkciós zuhanyfej A kényelmesen és gyorsan használható zuhanyváltó gombbal kiválasztható a kifolyó víz sugara. Funkcióválasztás után a gomb automatikusan visszaáll az eredeti helyzetébe.

Normál vízsugár Az erőteljesen áramló vízsugár a zuhanyfej közepéből folyik és lehetővé teszi az edények vízzel való gyors feltöltését.

Permet funkció A peremen elhelyezett fúvókákon átáramló finomabb vízpermet ideális zöldségek, gyümölcsök öblítésére vagy kézmosáshoz.

Polaris: megcsodálta már a hegyek szikrázóan fehér havát, azt a mindennél tisztább és intenzívebb fehér színt? Polaris a neve ennek az egyedülálló, selyemfényű fehérnek, amelynek párja nincsen a piacon. Elképesztő módon árasztja a fényt, hogy az Ön konyhája is pompásan tündököljön.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

A Ferro Délkelet-Európa egyik legnagyobb szanitertermékek, gépészeti szerelvények, fűtéstechnikai- és szaniterberendezések gyártója. A cégcsoport a Ferro brand égisze alatt több mint húsz éve gyárt minőségi fürdőszobai berendezéseket és szanitertermékeket, valamint Weberman fűtéstechnikai berendezéseket.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Anyag CRISTADUR
Beépítési mód Hagyományos beépítés
Mosogató méretek 620 x 500 mm
Medencemélység 175 mm
Kivágási méretek 600 x 480 mm
Szekrény szélesség Minimum 45 cm
Forgatható Igen
Szín Polaris
A csomag tartalma Lefolyógarnitúra, szűrőkosaras lefolyó, lefolyó, rögzítőkarmok
Súly 10.40 kg
Gyártó Ferro
Anyag Króm
Zuhanyfej Flexibilis
Magasság 420 mm
Lefolyó magassága 190 mm
Lefolyó hosszúsága 200 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
Szín Fehér
A csomag tartalma Rugalmas, 400 mm hosszú csatlakozótömlő és 3/8-as csavaranya
Súly 1.56 kg