Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
ERNST süteménytartó, d20 h14.5 cm, porcelán, krémfehér
ERNST süteménytartó, d20 h14.5 cm, porcelán, krémfehér
RRP: 17 287 Ft 15 021 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

ERNST süteménytartó, d20 h14.5 cm, porcelán, krémfehér

Raktáron
RRP: 17 287 Ft 15 021 Ft
20% további kedvezmény jár a termék vásárlására, ha ezt a kódot használod: ERNST20
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Svédország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

ERNST süteménytartó, d20 h14.5 cm, porcelán, krémfehér - az Ernst süteménytartó porcelánból készült, elegáns kialakítású, diszkrét, gyönyörű homokszürke színű pontozott mintával, amely soha nem megy ki a divatból. Tökéletes torták, sütemények és desszertek tálalására. Kombináld a süteménytartót Ernst Kirchsteiger sorozatának többi részével.

Az ERNST számos termék alapanyagaként használ porcelánt, gondosan mérlegelve a használhatóság és az esztétika közötti egyensúlyt. A kerámiához képest a porcelánt keménynek, sűrűnek és tartósnak mondják. A porcelánt az alapanyagok összetétele és az égetésük magas hőmérséklete is vízállóvá teszi.

Mossa el semleges mosogatószerrel és puha szivaccsal, és ügyeljen arra, hogy mosás után alaposan megszáradjon. Mosogatógép használatakor kérjük, tárolja úgy, hogy az edények ne érintkezzenek egymással.

Fém edények használata után szürke foltok válhatnak észrevehetővé az edények felületén. Ezeket fémnyomoknak nevezzük, a porcelán és a fém közötti súrlódás okozza. Javasoljuk, hogy a fémnyomokat citromsavval tisztítsa meg.

Az ERNST egy belsőépítészeti márka, amelyet a svéd lakberendező, Ernst Kirchsteiger alapított. Az ERNST egyedi vizuális élményeket kínál a mindennapi életben, amelyek életre keltik a vizuális szépséget az egyszerű dolgokban. A termékek mind fenntartható és időtálló anyagokból készülnek, mint például fa, pamut, len, kerámia és üveg. Mindezt modern skandináv beütéssel. A színskála természetes, mivel az ihletet általában a természetből meríti, ami egyszerűen inspiráló darabokat eredményez, amelyek egy kicsit kedvesebbé és őszintébbé teszik az életet.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Szín Fehér
Gyártó Ernst
Anyag Porcelán
Súly 0.68 kg
Hosszúság -
Szélesség -
Magasság 14.5 cm
Átmérő 20 cm
Térfogat -
Egyéb információ Mosogatógépben mosható és mikróban használható