Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Cristadur Gránit Színminta
Schock Cristadur Gránit Színminta
6 990 Ft 8 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Cristadur Gránit Színminta

Termékkód:
WE-0218CTD
(1  értékelés)
Értékelés hozzáadása

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.

Bejelentkezés Felhasználó létrehozása
Raktáron
RRP: 8 990 Ft 6 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Cristadur Gránit Színminta - megtapinthatja és élvezheti a CRISTADUR® anyag minőségét. A CRISTADUR® termékek színskálája éppen olyan széles, mint az Ön elvárásai ami a színek, kinézet és tapintás összhangját illeti. Azért, hogy megfeleljünk elvárásainak, megrendelheti a képen látható színminta katalógusunkat. A színminta segít a megfelelő szín és anyag kombináció kiválasztásában, így teljesítve az Ön kéréseit. A színminta 70 x 30 x 10 mm nagyságú gránit darabokat tartalmaz Puro, Magma, Stone, Bronze, Silverstone, Magnolia, Polaris, Piros árnyalatokban.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

RRP Igen
Gyártó Schock
Színminta anyaga Cristadur
A csomag tartalma 8 gránit színminta 70 x 30 mm
Súly 0.25 kg
Lásd a műszaki rajzot
Schock Cristadur Gránit Színminta - műszaki rajz