Schock Szennyszűrő

Schock Szennyszűrő

Termékkód: 629883

Normál ár: 7 990 Ft Kedvezmény:25%

Special Price 5 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Szallítás 2990 Ft

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Szennyszűrő – a régi épületekben lakókkal sokszor megtörténik, hogy a porszálacskák észrevétlenül bekerülnek a vízhozamba, ezek pedig a csaptelep meghibásodásához vezethetnek. A Schock SF-100-as szennyszűrője a csaptelepekben lévő kerámiabetét élettartamának meghosszabbítására lett kifejlesztve, ennek érdekében minden csaptelephez ajánlott, és 3/8"-os sarokszelephez illeszthető. A hideg- és melegvíz csatlakozásához 1–1 szűrő szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Króm
Magasság 90 mm
Szín Króm
A csomag tartalma 1 Schock Szennyszűrő
Súly 0.30 kg
Schock Szennyszűrő - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register