Schock LED 2 Mosogató Világítás

Schock LED 2 Mosogató Világítás

Termékkód: 629024

69 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Ingyenes szallítás

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock LED 2 Mosogató Világítás – ezzel a stílusos kiegészítővel, a Schock valóságos fényjátékot hoz el a konyhájába. Néhány CRISTADUR® és CRISTALITE® PLUS mosogatóhoz a medencébe beépíthető led szpotlámpás opció azért lett tervezve, hogy könnyítse a mosogató körüli teendőket akkor is, amikor a környezetünk fényhatásai gyengébbek. A vízhullámok és a fény elbűvölő interakcióba lépnek, így konyhája stílusos és modern lesz. A két ledlámpa érintéssel hozható működésbe. Elektronikus rendszere és tapintással működő szenzorja a mosogató alá építhető, így a kábelek és bekötések láthatatlanná válnak. A ledes kivilágítás felszereléséhez 35 Ø furat szükséges. A gyémántfúró tökéletesen végzi el ezt a feladatot.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Króm
Magasság Nem
Szín Króm
A csomag tartalma 2 Led és érzékelő kapcsoló
Súly 1.00 kg
Schock LED 2 Mosogató Világítás - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register