Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
ERNST tányér, d27 h2.5 cm, porcelán, homokszürke
ERNST tányér, d27 h2.5 cm, porcelán, homokszürke
RRP: 9 587 Ft 8 635 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

ERNST tányér, d27 h2.5 cm, porcelán, homokszürke

Raktáron
RRP: 9 587 Ft 8 635 Ft
20% további kedvezmény jár a termék vásárlására, ha ezt a kódot használod: ERNST20
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Svédország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • 48-72 óra szállítási idő

ERNST tányér, d27 h2.5 cm, porcelán, homokszürke - az Ernst tányér porcelánból készült, elegáns kialakítású, diszkrét, gyönyörű homokszürke színű pontozott mintával, amely soha nem megy ki a divatból. A tányér egy nagyobb sorozat része, amely több különböző részből áll, mint például egy kis tányér, egy mélytányér és minden darabja, melyek kellemessé teszik az étkezési élményt. Kombináld a tányért Ernst Kirchsteiger sorozatának többi darabjával.

Az ERNST számos termék alapanyagaként használ porcelánt, gondosan mérlegelve a használhatóság és az esztétika közötti egyensúlyt. A kerámiához képest a porcelánt keménynek, sűrűnek és tartósnak mondják. A porcelánt az alapanyagok összetétele és az égetésük magas hőmérséklete is vízállóvá teszi.

Mossa el semleges mosogatószerrel és puha szivaccsal, és ügyeljen arra, hogy mosás után alaposan megszáradjon. Mosogatógép használatakor kérjük, tárolja úgy, hogy az edények ne érintkezzenek egymással.

Fém edények használata után szürke foltok válhatnak észrevehetővé az edények felületén. Ezeket fémnyomoknak nevezzük, a porcelán és a fém közötti súrlódás okozza. Javasoljuk, hogy a fémnyomokat citromsavval tisztítsa meg.

Az ERNST egy belsőépítészeti márka, amelyet a svéd lakberendező, Ernst Kirchsteiger alapított. Az ERNST egyedi vizuális élményeket kínál a mindennapi életben, amelyek életre keltik a vizuális szépséget az egyszerű dolgokban. A termékek mind fenntartható és időtálló anyagokból készülnek, mint például fa, pamut, len, kerámia és üveg. Mindezt modern skandináv beütéssel. A színskála természetes, mivel az ihletet általában a természetből meríti, ami egyszerűen inspiráló darabokat eredményez, amelyek egy kicsit kedvesebbé és őszintébbé teszik az életet.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Szín Szürke
Gyártó Ernst
Anyag Porcelán
Súly 0.90 kg
Hosszúság -
Szélesség -
Magasság 2.5 cm
Átmérő 27 cm
Egyéb információ Mosogatógépben mosható és mikróban használható