Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
ERNST tálalótál, w25 l42 cm, porcelán, homokszürke
ERNST tálalótál, w25 l42 cm, porcelán, homokszürke
RRP: 21 137 Ft 18 806 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

ERNST tálalótál, w25 l42 cm, porcelán, homokszürke

Nincs raktáron
RRP: 21 137 Ft 18 806 Ft
20% további kedvezmény jár a termék vásárlására, ha ezt a kódot használod: ERNST20
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Svédország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • 2999 Ft
  • -

ERNST tálalótál, w25 l42 cm, porcelán, homokszürke - az Ernst 25x42 cm-es tálalótál porcelánból készült, elegáns kialakítású, diszkrét, gyönyörű homokszürke színű pontozott mintával, amely soha nem megy ki a divatból. Az ovális tállal a süteményektől és péksüteményektől a köretig mindent fel lehet tálalni. Hideg és meleg ételek tálalására is alkalmas, ugyanakkor kellemessé teszi az étkezési élményt. A tálalóedény kitűnő és sokat használt konyhai kellék lesz otthonában.

Az ERNST számos termék alapanyagaként használ porcelánt, gondosan mérlegelve a használhatóság és az esztétika közötti egyensúlyt. A kerámiához képest a porcelánt keménynek, sűrűnek és tartósnak mondják. A porcelánt az alapanyagok összetétele és az égetésük magas hőmérséklete is vízállóvá teszi.

Mossa el semleges mosogatószerrel és puha szivaccsal, és ügyeljen arra, hogy mosás után alaposan megszáradjon. Mosogatógép használatakor kérjük, tárolja úgy, hogy az edények ne érintkezzenek egymással.

Fém edények használata után szürke foltok válhatnak észrevehetővé az edények felületén. Ezeket fémnyomoknak nevezzük, a porcelán és a fém közötti súrlódás okozza. Javasoljuk, hogy a fémnyomokat citromsavval tisztítsa meg.

Az ERNST egy belsőépítészeti márka, amelyet a svéd lakberendező, Ernst Kirchsteiger alapított. Az ERNST egyedi vizuális élményeket kínál a mindennapi életben, amelyek életre keltik a vizuális szépséget az egyszerű dolgokban. A termékek mind fenntartható és időtálló anyagokból készülnek, mint például fa, pamut, len, kerámia és üveg. Mindezt modern skandináv beütéssel. A színskála természetes, mivel az ihletet általában a természetből meríti, ami egyszerűen inspiráló darabokat eredményez, amelyek egy kicsit kedvesebbé és őszintébbé teszik az életet.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat.

Szín Szürke
Gyártó Ernst
Anyag Porcelán
Súly 1.64 kg
Hosszúság 42 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 3.5 cm
Átmérő -
Térfogat -
Egyéb információ Mosogatógépben mosható és mikróban használható