Schock Ideos Premium Króm Csaptelep

Schock Ideos Premium Króm Csaptelep

Termékkód: 581000CHR

99 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Ingyenes szallítás

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Ideos Premium Króm Csaptelep innovatív mozgatható fejével a dizájn és a funkcionalitás képviselője. Az új Ideos Premium csaptelep a legszigorúbb elvárásoknak is eleget tesz, és kiválóan passzol bármelyik Schock gránit mosogatóhoz, így alkotva tökéletes esztétikai harmóniát. Beépített vízsporló funkciója által egyetlen vízcseppet sem pazarol, így családja akár 30%-ot is megtakaríthat a víz költségeiből, miközben a környezetet is kíméli. Azért, hogy a lakásban zajló más tevékenységet még véletlenül sem zavarja, új technológiás, rendkívül halk szellőztető rendszere elősegíti a csendes vízáramlást, anélkül, hogy csökkenne a nyomása. Krómból készült prémium anyaga eleganciát kölcsönöz, ultramodern technológiájának köszönhetően pedig kifinomult a kivitelezése. A kényelmesebb használatért, a csaptelep 360 fokban elfordítható kifolyóval rendelkezik, szabadalmaztatott vízsugárszabályozóval ellátott, amely megelőzi a vízkőlerakódást. A csaptelep kerámiabetéttel felszerelt, amelyet könnyedén, a nyitókar eltávolításával cserélhet. A szállítási csomagban rugalmas, 350 mm hosszú csatlakozótömlőt és 3/8-as csavaranyát talál, ezekkel probléma nélkül és stabilan rögzítheti a csaptelepet. A csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Króm
Zuhanyfej Mobil
Magasság 388 mm
Lefolyó magassága 124 mm
Lefolyó hosszúsága 200 mm
Munkaterület 360°
Csaptelep betét Kerámiabetét
Szín Króm
A csomag tartalma Rugalmas, 350 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.00 kg
Schock Ideos Premium Króm Csaptelep - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register