Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét
Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét
RRP: 94 990 Ft 89 990 Ft
  • Tartozékok
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Schock Hekate konyhai csaptelep Cristadur Fehér kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét

Raktáron
RRP: 94 990 Ft 89 990 Ft
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Hekate Gránit Csaptelep Fehér Kihúzható Zuhanyfejjel - egy nagy méretekkel rendelkező termék, klasszikus kivitelezésben. Minden konyha, amelyet ezzel a modellel szerelnek fel egy híres-neves luxusétterem érzését kelti majd, ahol az ételek a legmagasabb minőségben, a legnagyobb profizmussal készülnek. Időtálló dizájnja, hosszított nyaka és ívelt vonalai tökéletesen illenek egy modern vagy egy hagyományos konyhába is, fekete színe pedig egyaránt kompatibilis a Polaris vagy az Alpina mosogatócsalád termékeivel. Ez a modern és prémium minőségű termék tartós anyagból készül, és környezetkímélő, hiszen vízsporló funkcióval ellátott. A csaptelep feje 180 fokban elfordítható. Kihúzható zuhanyfeje nagyobb teret biztosít a mosogató körüli teendőkhöz, beépített szívószelepének köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy egy csepp vizet sem pazarol el. A szállítási csomagban rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlőt talál, a csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock Germany
Anyag CRISTADUR
Szín Fehér
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Csaptelep szűrt víznek Nem
Magasság 418 mm
Lefolyó magassága 207 mm
Lefolyó hosszúsága 224 mm
Munkaterület 180°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 450 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.40 kg