Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Schock Dion konyhai csaptelep Cristadur Magnolia kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét, krémfehér
Schock Dion konyhai csaptelep Cristadur Magnolia kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét, krémfehér
134 990 Ft 149 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Tartozékok
  • Értékelések

Schock Dion konyhai csaptelep Cristadur Magnolia kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét, krémfehér

Raktáron
134 990 Ft 149 990 Ft
-10%
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Németország
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Schock Dion Magnolia Cristadur Gránit Csaptelep Kihúzható Zuhanyfejjel - a kortárs konyhai irányzatok az olyan természet adta adottságokból inspirálódtak, mint a gránit, miközben a régi és az új kombinálásával létrehozták az új csaptelep modellt, a Diont, amely konkrét bizonyítéka annak, hogy a tradíció és az innováció egyedien illeszkednek egymáshoz. Ezt a modellt a luxus, az időtlen modernitás és a prémium minőség jellemzi. Vonzó kivitelezése, elegáns aerodinamikus vonala gránit hatású szerkezetbe burkolt, ezáltal nagyon kifinomult körvonalakkal rendelkezik, miközben szigorúan ellenáll a szennyeződésnek és a sokkhatásnak. Kihúzható zuhanyfeje arra hivatott, hogy megkönnyítse munkáját például egy többfős vacsora után is. A csaptelep beépítéséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

Magnolia: egy színárnyalat, amely pont olyan érzéki és elegáns, mint a virág, amelyről nevét kapta. Ez az enyhe, félig fényes, krémszínű beütésű fehér árnyalat a valódi nemesség érzését kelti, amely kiválóan illeszkedik egy romantikus és elegáns környezetbe.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag CRISTADUR
Szín Magnolia
Zuhanyfej Kihúzható Zuhanyfej
Magasság 293 mm
Lefolyó magassága 251 mm
Lefolyó hosszúsága 189 mm
Munkaterület 120°
Csaptelep betét Kerámiabetét
A csomag tartalma Rugalmas, 500 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.20 kg
Lásd a műszaki rajzot
Schock Dion konyhai csaptelep Cristadur Magnolia kihúzható fejjel, gránit hatás, kerámiabetét, krémfehér - műszaki rajz