Schock Cristalite Gránit Színminta

Schock Cristalite Gránit Színminta

Termékkód: WE-0218CTL

3 490 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Szallítás 2990 Ft

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Cristalite Gránit Színminta - megtapinthatja és élvezheti a CRISTALITE® anyag minőségét. A CRISTALITE® termékek színskálája éppen olyan széles, mint az Ön elvárásai ami a színek, kinézet és tapintás összhangját illeti. Azért, hogy megfeleljünk elvárásainak, megrendelheti a képen látható színminta katalógusunkat. A színminta segít a megfelelő szín és anyag kombináció kiválasztásában, így teljesítve az Ön kéréseit. A színminta 70 x 30 x 10 mm nagyságú gránit darabokat tartalmaz Nero, Asphalt, Beton, Croma, Sabbia, Moonstone, Alpina árnyalatokban.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Súly 0.05 kg
Gyártó Schock
Anyagi Cristalite
A csomag tartalma 9 gránit színminta 70 x 30 mm
Schock Cristalite Gránit Színminta - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register