Schock Bambusz Vágódeszka 530 x 300 x 25 mm

Schock Bambusz Vágódeszka 530 x 300 x 25 mm

Termékkód: 629044

13 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Szallítás 2990 Ft

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Bambusz Vágódeszka 530 x 300 x 25 mm – minden 500 mm szélességű mosogatóhoz illeszkedik. A vágódeszka tökéletesen fekszik a mosogató oldalára, ezáltal az élelmiszerek tisztítása könnyű lesz. A termék masszív, rétegezett bambuszból készült, felülete selymes és tartós, amely ellenáll az eldeformálódásnak, és sokkal jobban bírja a vizet, mint a fából készült vágódeszkák bármelyike. Ha kellőképp ápolja és karban tartja, a bambusz vágódeszka sokáig lesz a segítségére. Minden eldeformálódás könnyen helyrehozható, ha vízzel kezeli le, majd kiteszi a napra. Ahhoz, hogy terméke sokáig kiszolgálja Önt, néhány alapvető karbantartási szabályt jó ha figyelembe vesz: kenje be étolajjal a vágódeszkát az első használat előtt, és ezt ismételje meg időről időre; miután használta, tisztítsa meg egy nedves ronggyal vagy szivaccsal; ne hagyja sokáig vízben vagy vizes felületen; periódikusan citrommal tisztítsa, így téve higiénikussá a vágófelületet.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Bambusz
Magasság 25 mm
Szín Natur
A csomag tartalma 1 Schock Bambusz Vágódeszka 530 x 300 x 25 mm
Súly 2.20 kg
Schock Bambusz Vágódeszka 530 x 300 x 25 mm - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register