Konyhai Mosogatók
Bevásárlókosár
Higold 935004B konyhai mosogatótálca 680 x 480 mm, gránit kompozit, hagyományos beépítés, fekete
Higold 935004B konyhai mosogatótálca 680 x 480 mm, gránit kompozit, hagyományos beépítés, fekete
RRP: 134 990 Ft 119 990 Ft
  • Leírás
  • Specifikáció
  • Értékelések

Higold 935004B konyhai mosogatótálca 680 x 480 mm, gránit kompozit, hagyományos beépítés, fekete

Raktáron
RRP: 134 990 Ft 119 990 Ft
20% további kedvezmény jár a termék vásárlására, ha ezt a kódot használod: HIGOLD20
Összehasonlít
Összehasonlít
  • Termékgarancia
  • Garantált minőség
  • Gyártva Kína
  • 14 nap visszaküldési jog
  • Ingyenes szállítás
  • 48-72 óra szállítási idő

Higold 935004B konyhai mosogatótálca 680 x 480 mm, gránit kompozit, hagyományos beépítés, fekete. A kvarc mosogatókról való minden elképzelésnek eleget tesz. Jól néz ki. Minél többet használod, annál újabb. Hőálló és karcolásálló. Könnyen tisztítható. Egy törlés és az olajos, zsíros foltok is eltűnnek. Nagyon kevés ennyire sima és finom felületű kvarcból készült mosogató létezik. Csak a Heng Gaohuang sorozat mosogatói ennyire innovatívak, és majdnem kegyetlen feltételeknek tesznek eleget. A mosogató felületén nincsenek különböző méretű pórusok, nem engedik a szószokat behatolni a mosogató anyagába, és könnyen tisztíthatóak. Mosogatáshoz a kis és nagy mosogatók egyaránt jók, de fazekak mosogatásához a nagy mosogató jobb, mert könnyedén bele lehet tenni a nagy edényeket is. A mosogató két lyukkal van ellátva: egy 35 mm-es lyukkal, a csaptelep számára, valamint egy 28 mm-es lyukkal, amit mosogatószer adagólónak, vagy szűrtvizes csaptelepnek használhatunk. Amennyiben nem szeretnénk használni, a lyuk bedugható a csomagban található rozsdamentes acél dugóval. A csomag lefolyógarnitúrát, szűrőkosaras lefolyót és acél dugót tartalmaz. A mosogatót szilikonnal rögzítjük a munkalapba.

A 2004-ben alapított Higold egy szerteágazó és innovatív vállalkozás, mely háztartási berendezéseket (hardvert) gyárt, funkcionális berendezéseket, bútor kiegészítőket, ajtó és ablak, fürdőszobai és konyhai hardvert, dekoratív hardvert, okos hardvert, valamint kerti bútorokat. Célja a globális felhasználók teljeskörű ellátása kiváló minőségű háztartási hardverrel. A kínai háztartási hardver iparban csúcskategóriás márkaként mindig is előkelő helyet foglalt el mind a márka népszerűsége, mind pedig az eladások szempontjából. 2020-ban a Higold márkaszóvivői szerződést kötött Donnie Yen-nel, akivel a új úton indult el a globális nemzeti márka. Nemzeti csúcstechnológiai vállalkozásként a Higold erős mérnöki technológiai központtal és kutatóintézettel rendelkezik, valamint hosszú távú stratégiai együttműködést folytat számos vezető tervező céggel szerte a világon, integreálva a globális magas színvonalú kutatási és innovációs erőforrásokat, folyamatos hajtóerőt biztosítva a “kreatív élő léleknek”. Eddig a Higold több mint 700 szabadalommal rendelkezik. Termékei számos alkalommal elnyerték a Red Dot Design Award, iF Design Award, China Red Star Award díjakat, valamint más nemzeti és külföldi díjakat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Higold
Szín Fekete
Anyag Gránit kompozit
Beépítési mód Hagyományos beépítés
Mosogató méretek 680 x 480 mm
Medencemélység 200 mm
Kivágási méretek 660 x 460 mm
Szekrény szélesség Minimum 70 cm
Forgatható Nem
A csomag tartalma Lefolyógarnitúra, szűrőkosaras lefolyó, lefolyó és dugó
Súly 10.74 kg