Dion Réz Csaptelep

Dion Réz Csaptelep

Termékkód: 510000CUPR

Normál ár: 149 990 Ft Kedvezmény:17%

Special Price 124 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

 •  

  Termékgarancia

 •  

  Garantált minőség

 •  

  Gyártva: Németország

 •  

  14 nap visszaküldési jog

 •  

  Ingyenes szallítás

 •  

  48-72 óra szállítási idő

Schock Dion Réz Csaptelep - a konyhák kortárs építészeti stílusa egy jóideje a barna árnyalatai felé húz, így lehet az, hogy a régi és az új trendek merész kombinációja megalkotta az új Dion modellt, amely alátámasztja: a tradíció és az innováció nagyon jól egészítik ki egymást. Ezt a modellt a luxus, az időtálló modernitás és a prémium minőség határozza meg. Vonzó kivitelezése, elegáns, aerodinamikus vonalai rézbe öltöztetve tűnnek ki. Azért, hogy konyhájában tökéletes legyen a harmónia, a csaptelep túlfolyója, szűrője és kifolyója, amelyek alapbol krómozottak, réz kivitelezésben is megrendelhetőek. Kerámiabetéttel felszerelt, amelyet könnyedén, a nyitókar eltávolításával cserélhet. A csaptelep felszereléséhez 35 mm átmérőjű furat szükséges.

A SCHOCK a gránit mosogatótálcák feltalálója, egyben a világ vezető mosogatógyártóinak egyike, amely 35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően több mint 70 országban van jelen a piacon. A világon eladott gránit mosogatótálcák 60%-a a SCHOCK által kifejlesztett és szabadalmaztatott technológiát használja. A SCHOCK mosogatótálcáinak és csaptelepeinek palettája rendkívül színes, kielégítve minden stílust és ízlést a moderntől a klasszikuson át, egészen a rusztikusig. A SCHOCK összes terméke időtálló és környezetkímélő anyagból készül, kizárólagosan Németországban, betartva a legszigorúbb minőségi előírásokat.

Fontos! A weboldalon közzétett képeink bemutató jellegűek, a termékek színe a képernyő típusától és beállításától függően változhat. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához javasoljuk, rendeljen színmintát. A gránit mosogatók hátoldalán gyártási nyomok lehetnek, de ezek semmilyen módon nem befolyásolják a termékek minőségét. Nézd meg a videót: itt

Gyártó Schock
Anyag Réz
Zuhanyfej Fix
Magasság 293 mm
Lefolyó magassága 256 mm
Lefolyó hosszúsága 194 mm
Munkaterület 120°
Csaptelep betét Kerámiabetét
Szín Réz
A csomag tartalma Rugalmas, 500 mm hosszú csatlakozótömlő, 3/8-as csavaranya és stabilizáló lemez
Súly 3.20 kg
Dion Réz Csaptelep - Műszaki rajz

Only registered users can write reviews. Please, log in or register